fbpx

Wat is By Jordy op Kamp?

Voor eventingliefhebbers organiseert Jordy Wilken samen met Manege ‘t Hoogt trainingskampen voor alle leeftijden en verschillende niveaus op de locatie van Manege ‘t Hoogt in Utrecht.
Tijdens het kamp krijgen ruiters en amazones zonder eigen pony of paard de kans om in aanraking te komen met eventing of hun ervaring te vergroten.
Manege ‘t Hoogt beschikt over fijne ervaren paarden en pony’s en heeft daarnaast een aangelegd cross-terrein mét waterbak voor een echte cross-training.  

Dit jaar is er plek voor 5 eigen pony’s en paarden. Tijdens het kamp beschikken zij over een ruime box en kunnen de pony’s en paarden onder toezicht buiten spelen in onze longeercirkel. Er wordt vier keer per dag ruim voldoende voordroog gevoerd en je mag zelf eigen brok meenemen.

In 2019 was het eerste By Jordy op Kamp!

Met wie ga je By Jordy op Kamp?

De midweken worden georganiseerd met maximaal 16 deelnemers, waaronder kinderen, jeugd en volwassenen. We starten de eerste dag in de avond met een diner en de kennismaking.
Iedere deelnemer zal zorgvuldig aan zijn ‘eigen’ pony of paard voor dat weekend worden gematcht. Op de tweede dag zullen de dressuur -en springtraining plaatsvinden.
Op de derde dag -save the best for last – de crosstraining.

De trainingen zullen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 4 personen. De groepen zullen worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Behalve aandacht voor de praktijk, zal er ook tijd worden besteed aan theorie tijdens de theorie-avond over eventing en de clinic ruiterfit/valtraining.  Nadat alle kennis en ervaring is opgedaan, ontspannen we gezellig met elkaar tijdens de Bonte Avond!

Inschrijven

Inschrijven kan wanneer je voldoende rij-ervaring hebt en goed in balans kan zitten tijdens het (gewone) springen. Neem bij twijfel contact met ons op.

By Jordy op Kamp : vrijdag 29 juli t/m zondag 31 juli 2022

De kosten voor dit kamp bedragen €350,-. Dit is inclusief ontbijt, lunch en diner. Koffie, thee, limonade en fruit is ook inbegrepen.

Inschrijven?

1. Stuur een mail naar info@manegethoogt.nl met daarin:

  • Naam
  • Neem je je eigen pony/paard mee?
  •  Rij-ervaring
  • Leeftijd, lengte en gewicht (ivm indeling manegepony’s/paarden)
  • Eventuele (voedsel)allergieën en of je vegetarisch eet
2. We handelen de e-mail op volgorde van binnenkomst af. Wanneer er nog plek is ontvang je van ons een mail terug met een link waar je je definitief in kan schrijven en de betaling kan doen.

3. Een week voorafgaand aan het kamp ontvang je de laatste informatie.

Als het kamp wegens de corona-maatregelen geen doorgang kan vinden dan ontvang je het gehele bedrag retour.

Wat neem je mee naar By Jordy op Kamp?

Voor de lessen heb je, naast je paardrijkleding, een veiligheidscap met VG1 normering nodig en een bodyprotector (level 3). Een airjacket is op onze paarden niet toegestaan.

Er wordt geslapen in grote legertenten, dus je neemt een luchtbed/stretcher, slaapzak en kussen mee. Een zaklamp is ook handig!

We hebben een fijne douche waar je natuurlijk gebruik van mag maken en vergeet je bonte avond outfit niet!

Neem je ‘zakgeld’ mee als je wil shoppen in onze ruitershop of luxe (of alcoholische voor de 18+) drankjes zoals een smoothie wil drinken. 

Heb je een vraag?

vul onderstaand formulier in

Wij streven ernaar je e-mail binnen een week te beantwoorden.

Scroll naar top
Manege 't Hoogt draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches