fbpx

De info voor 2022 volgt...

Wat is By Jordy op Kamp?

Voor eventingliefhebbers organiseert Jordy Wilken samen met Manege ‘t Hoogt trainingsmidweken voor alle leeftijden en niveaus op de locatie van Manege ‘t Hoogt in Utrecht.
De midweken geven ruiters en amazones zonder eigen pony of paard de kans om in aanraking te komen met eventing of hun ervaring te vergroten.
Manege ‘t Hoogt beschikt over fijne ervaren paarden en pony’s en heeft daarnaast een aangelegd cross-terrein mét waterbak voor een echte cross-training.  

In 2019 was het eerste By Jordy op Kamp!

Met wie ga je By Jordy op Kamp?

De midweken worden georganiseerd met maximaal 16 deelnemers, waaronder kinderen en volwassenen. We starten de eerste dag in de avond met diner en de kennismaking.
Iedere deelnemer zal zorgvuldig aan zijn ‘eigen’ pony of paard voor dat weekend worden gematcht. Op de tweede dag zullen de dressuur -en springtraining plaatsvinden.
Op de derde dag -save the best for last – de crosstraining.

De trainingen zullen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 4 personen. De groepen zullen worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Behalve aandacht voor de praktijk, zal er ook tijd worden besteed aan theorie tijdens de theorie-avond over eventing en de clinic over valtraining.  Nadat alle kennis en ervaring is opgedaan, ontspannen we gezellig met elkaar tijdens de Bonte Avond!

Inschrijven

Inschrijven kan wanneer je voldoende rij-ervaring hebt en goed in balans kan zitten tijdens het (gewone) springen.

By Jordy op Kamp : vrijdag 23 juli t/m zondag 25 juli

De kosten voor dit kamp bedragen 325 euro. Dit is inclusief ontbijt, lunch en diner. Koffie, thee, limonade en fruit is ook inbegrepen.

Wanneer je al eerder hebt meegedaan of een les hebt gevolgd, kan je een e-mail sturen naar info@manegethoogt.nl met daarin welke week je mee wilt doen en evt. allergieën.

Wanneer je nog nooit hebt meegedaan kan je inschrijven via onderstaande knop en bij ‘opmerkingen’ schrijven in welke week je wil komen en evt. allergieën doorgeven.

Als het kamp wegens de corona-maatregelen geen doorgang kan vinden dan ontvang je het gehele bedrag retour.

Wat neem je mee naar By Jordy op Kamp?

Voor de lessen heb je, naast je paardrijkleding, een veiligheidscap met VG1 normering nodig en een bodyprotector (level 3). Een airjacket is op onze paarden niet toegestaan.

Er wordt geslapen in grote legertenten, dus je neemt een luchtbed/stretcher, slaapzak en kussen mee. Een zaklamp is ook handig!

We hebben een fijne douche waar je natuurlijk gebruik van mag maken en vergeet je bonte avond outfit niet!

Neem je ‘zakgeld’ mee als je wil shoppen in onze ruitershop of luxe (of alcoholische voor de 18+) drankjes zoals een smoothie wil drinken. 

Heb je een vraag?

vul onderstaand formulier in

Wij streven ernaar je e-mail binnen een week te beantwoorden.

Scroll naar top
Manege 't Hoogt draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches