fbpx

Oefenderby zaterdag 31 juli 2021

Na een groot succes een jaar geleden, zullen er dit jaar twee oefenderby’s worden georganiseerd bij Manege ’t Hoogt in Utrecht. De eerste was op 30 mei en de tweede is op zaterdag 31 juli.  

Bij een Eventing Derby rijd je eerst een eenvoudig springparcours, na de laatste springhindernis begin je direct met het crossgedeelte. Een Derby is niet voor winstpuntenregistratie. De Derby wordt verreden op een geheel afgesloten terrein en er wordt vriendelijk gebouwd, hierdoor is de Derby zeker ook geschikt voor minder ervaren combinaties.

Hoe gaat het in zijn werk?

Dit jaar is het mogelijk om je voor het springparcours in te schrijven voor een specifieke hoogte (40 cm, 60 cm of 80 cm) en tijdens de cross kan je zelf bepalen welke hoogte je springt, omdat elke hindernis zal bestaan uit een lagere en een hogere optie. Het is mogelijk om twee rondjes te starten. Het eerste rondje kost €30,- en het tweede rondje slechts €10,-. Bij opgave geeft je aan of je 1 of 2 rondjes wilt starten, op de dag zelf kan je NIET meer bijschrijven.


Het springparcours zal zich bevinden in de buitenrijbaan met een eb- en vloedbodem. Het crossgedeelte en het losrijden is op gras. Het is mogelijk om je paard even te longeren in onze longeercirkel met eb- en vloedbodem.

Hoe gaat het inschrijven?

Inschrijven kan met één druk op de knop verderop bij de samenvatting, je gaat na het invullen van je gegevens direct door naar het betalen via iDeal. Je inschrijving is pas compleet als de betaling voldaan is.

Wil je graag bij iemand in de buurt starten omdat je samen komt met de trailer? Geef dit dan aan in het opmerkingenvakje. Als de lijst is gemaakt wordt er niet meer geschoven met starttijden/plaatsen.

Bij afmelding voor de inschrijvingssluitingsdatum wordt je betaalde startgeld omgezet naar een tegoed waarmee je op afspraak gebruik kunt maken van het crossterrein. Dit is geldig t/m 30 september 2021. Bij afmelding na de sluitingsdatum wordt het inschrijfgeld niet gerestitueerd noch omgezet in terreingebruik-tegoed.

De sluitingsdatum is 23 mei 2021 om 12:00. De startlijst wordt op 24 mei gepubliceerd op onze site en op onze FB-pagina.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Oefenderby 30 mei 2021

  • eenvoudig springparcours 40/60/80cm met daarna direct crossparcours
  • geen winstpunten
  • afgesloten terrein en vriendelijk gebouwd
  • één rondje €30,- en een tweede rondje €10,- 
  • op de dag zelf kan je niet meer bijschrijven
  • springen op zandbodem
  • cross op grasbodem
  • mogelijkheid tot longeren vooraf   
Inschrijven niet meer mogelijk.

Heb je een vraag?

vul onderstaand formulier in

Wij streven ernaar je e-mail binnen een week te beantwoorden.

Scroll naar top
Manege 't Hoogt draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches