Hoe kan je ons helpen?

Acties & Donaties

In verband met de coronacrisis missen we momenteel veel inkomsten uit de privélessen, horeca, winkel en wedstrijden. De lesabonnementen lopen door, maar ook die tijd moeten we straks inhalen en dan kunnen we op die plekken geen betaalde activiteiten organiseren. Om ervoor te zorgen dat onze viervoeters en hun omgeving niets tekort komen vragen wij jullie om ons hierbij te helpen. De kosten gaan immers door: voer (brok en hooi), mestafvoer, onderhoud, personeelskosten etc.  Dus alle kleine beetjes helpen!

Doneren

Je kan direct 25 euro doneren of zelf een bedrag kiezen met onderstaande knoppen.

Foto kopen

Al onze pony’s en paarden zijn professioneel op de foto gezet door Katelijne van KATCH Fotografie, zodat we allemaal mooie standfoto’s hebben waar je gehele lieveling mooi op staat. Deze laten wij afdrukken op een 30 x 20cm formaat en doen we in een eenvoudige fotolijst. De kosten bedragen 7,50 euro per foto (incl. lijst). Is het een cadeautje? Dan pakken wij hem graag voor je in.

De foto’s zijn te bestellen in onze winkel!

Workshops met Tika en Zida

Menworkshop met Tika

Wat is mennen? Mennen is aangespannen rijden, dat betekent dat het paard voor de wagen loopt. Zida kan dit heel erg goed. Ook voor mensen die niet rijden (sommige ouders) is dit dus ontzettend leuk om eens te doen! Zida is heel lief en rustig en Tika legt alles heel goed uit. Wil je dit eens ervaren? Schrijf je dan alvast in! Zoals jullie weten is Zida bij ons, omdat Tika in het buitenland studeert. Deze activiteit zullen we afspreken als de corona-crisis is afgelopen. Maar door je alvast in te schrijven help je de manege enorm! Je gaat in een klein groepje, dus bij veel animo gaan we meerdere momenten plannen. Deze workshop kost maar 25 euro, dus niet twijfelen schrijf je snel in!

Workshop vrijheidsdressuur

Wist je dat Zida ook heel goed is in vrijheidsdressuur? Bij vrijheidsdressuur laat je het paard op commando bewegingen uitvoeren, waarna het paard een beloning krijgt. In deze workshop maak je kennis met een aantal bewegingen en de commando’s die erbij horen. Je gaat dit ook oefenen met Zida. Ben jij benieuwd of je Zida kan laten bewegen met één handgebaar? Schrijf je dan snel in voor deze leuke workshop. Deze workshop is ook geschikt voor ouders die niet op een paard gaan zitten, want dit alles is naast het paard. Deze workshop kost 25 euro en gaan we ook plannen zodra deze periode van social distancing voorbij is. Help ons mee en doe mee met deze superleuke workshop! 

Teken/Aquarel Workshop

Maura en Marlous organiseren voor ons een workshop teken/aquarel je lievelingspony- of paard. De prachtige paarden links zijn door Maura gemaakt! Deze workshop is geschikt voor kinderen en volwassenen, bij veel animo maken we meerdere groepen. Het materiaal wordt ook gesponsord dus het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven! Deze workshop kost 25 euro per persoon en inschrijven kan via onderstaande knop.