fbpx

Tapasavond

De zomer is nu echt voorbij en de dagen worden korter. De tijd breekt weer aan om binnen de gezelligheid weer op te zoeken.
 

Op vrijdag 19 november organiseren we daarom een gezellige Tapasavond.

Tapas zijn kleine hapjes die men in Spanje in de bar eet tijdens het borrelen. We zullen de tapas achter elkaar in een vast menu van minstens 10 kleine gangen serveren, waarbij natuurlijk bijpassende muziek wordt gedraaid.

Naast het vaste assortiment drankjes zal er natuurlijk volop Sangria en Spaanse wijn besteld kunnen worden. 

We beginnen om 19 uur en het zal een avondvullend programma zijn.

Kortom het belooft een leuke avond in mediterraanse stijl te worden. De kosten voor het eten op deze avond zijn €28,50 voor volwassenen en €24,50 voor jeugd, drankjes worden aan het eind van de avond aan de bar afgerekend.
Je kunt bij opgave betalen aan de bar. Wacht daarmee niet te lang, want er is maar beperkt plek; dus vol=vol!
 
*) taxichauffeur Mario zal deze avond weer beschikbaar zijn om mensen veilig thuis te brengen voor een schappelijke prijs.

De daghap

Van maandag t/m vrijdag kan je mee-eten met de daghap. Vanaf 18 uur kan je aanschuiven en een lekkere en gezonde maaltijd mee-eten. Dus geen haast meer met koken voor of na de paardrijles…

Je geeft je een week vooraf op bij de bar of via info@manegethoogt.nl. De kosten voor jeugd en studenten zijn €5,- en volwassenen betalen €7,50. 

Scroll naar top
Manege 't Hoogt draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches