FNRS

Aanmeldformulieren

HELAAS hebben wij de wedstrijden af moeten zeggen. Zodra de maatregelen versoepeld zijn gaan wij weer nieuwe wedstrijden plannen. Voor wedstrijden zonder publiek en alleen de jeugd is er te weinig animo merken wij.

 

De inschrijving voor de FNRS wedstrijd van 25 oktober 2020 is inmiddels gesloten. Helaas hebben we deze wedstrijd moeten annuleren vanwege te weinig inschrijvingen. Gelukkig komt er een nieuwe maand aan, met nieuwe kansen. 

Hieronder kunt u zich normaal gesproken aanmelden voor de FNRS wedstrijd van <NIEUWE DATUM VOLGT NA VERSOEPELEN MAATREGELEN>. De wedstrijden kosten €11,- en dit geld moet direct bij inschrijving voldaan worden. De betaling kunt u doen via onderstaande link. Ook moet u niet vergeten het ruiterpaspoort in te leveren bij de bar. Het liefst hebben wij deze ook al een week voor de wedstrijd. 

Betalen?:
– Helaas gaan de wedstrijden niet door.

LET OP!
Deze wedstrijden zijn alleen voor de ruiters die bij ons een actief les abonnement hebben of voor ruiters van buitenaf die mee willen doen met een eigen paard of pony. Wanneer je je met je eigen paard of pony opgeeft zet dan even (EP) achter de naam van je paard/pony.

AaNMELDEN KAN HELAAS NIET