fbpx
cropped-cropped-LogoWhite-e1556891209871.png

Help, mijn kind wil ponyrijden!

Korte online training van €9.95 voor ouders die niets van paarden weten.

Eerste hulp bij ponyrijden 
Jouw kind komt voor de zoveelste keer vragen of hij/zij mag ponyrijden. Elke keer stel je het weer uit en zeg je dat jullie het er later wel over hebben. 
De reden? Je hebt zelf nooit op een paard gereden. En eigenlijk weet je ook niet zoveel van paarden… Misschien ben je zelfs wel bang voor paarden. 
Plus je hebt geen idee voor welke manege je zou moeten kiezen. Want waar baseer je die keuze eigenlijk op? 

Wij (Thijs & Lizzy) hebben jarenlange ervaring in het lesgeven van kinderen en komen dus regelmatig ouders tegen die weinig tot niets van pony’s weten. 
Regelmatig hebben wij ‘live’ lessen voor ouders gegeven, maar we willen alle ouders hiermee kunnen helpen. Want ponyrijden is één van de mooiste dingen die er is! 
Daarom hebben wij een online training ontwikkeld waarin alle mogelijke vragen worden beantwoord zodat jij jouw kind met een veilig gevoel kan laten ponyrijden bij een goede manege. 

Na de training

€9.95

eenmalig

Wat leer ik in deze training over paarden?

Natuurlijk gedrag

Je leert wat natuurlijk gedrag is voor een paard en daarmee kan je een goede keuze maken voor een manege waar paarden in hun natuurlijke behoeften kunnen voldoen.

Verzorgen

We laten zien hoe je een paard verzorgt voor de les, zodat je weet wat er allemaal bij komt kijken. Wanneer een manege hier in de lessen aan kinderen aandacht aan besteden dan hoef je zelf bijna niets meer te doen en alleen aanwezig te zijn. Op sommige maneges is het gebruikelijk dat jij als ouder de pony opzadelt voor de les.

Lopen met een paard

Van de stal naar de rijbaan lopen; leren omgaan met een pony is belangrijk. Hoe zorg je dat jouw tenen niet onder zijn hoeven belanden? In een video leg ik het aan je uit.

Waarom is het belangrijk nu de cursus te volgen?

Paardwelzijn vinden we allemaal belangrijk, want je wil natuurlijk dat je kind op een veilige manier leert rijden op gezonde en blije pony’s.

Hoe gaat het in zijn werk?

Na het klikken op ‘direct starten’ kom je op de betaalpagina. Je vult je gegevens in en je kan met iDeal betalen.

Je ontvangt direct inloggevens en kan gelijk met de cursus starten. Je kan de cursus op de computer volgen, maar er is ook een app voor je tablet en/of telefoon.

“Een paard is niet van jou. Een paard is van zichzelf. Je mag er alleen heel erg goed voor zorgen.”

Bert ten Berge

Veelgestelde vragen

De cursus is ook op mobiel of tablet te bekijken.
Je houd altijd toegang tot de training.

Of je kind nu 5 of 12 is, deze video’s daar heb je wat aan. 

Scroll naar top
Manege 't Hoogt draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches