fbpx

KNHS wedstrijden

Maandelijks organiseren wij een KNHS dressuurwedstrijd BB t/m M2. De precieze data vind je HIER in onze kalender.

Heb je vragen over onze wedstrijden dan kan je ons wedstrijdsecretariaat bereiken via wedstrijden@manegethoogt.nl . Ons secretariaat bestaat op dit moment uit twee vrijwilligers; Barbara & Linda. 

Wij beschikken over een 20m x40m binnen- en buitenrijbaan met uitstekende bmX eb- en vloed bodems. Tevens is het mogelijk om je paard te longeren in de longeercirkel voor je gaat rijden, ook de cirkel heeft een bmX eb- en vloedbodem. Wanneer je bij ons te gast bent verwachten wij dat je je paard niet door de mest heen laat lopen en de mest direct opruimt om onze bodems goed te houden.

Tijdens de wedstrijden is onze bistro open en kan je daar onder andere terecht voor een lekker biologische kop koffie en een broodje hamburger, een broodje gezond of een broodje zalm met roomkaas. 

Wij houden wel van tradities en een beetje gezelligheid in de bistro dus bij ons krijg je je protocol bij de prijsuitreiking

 

SALE in onze ruitershop! 25% korting op alle Outdoorlaarzen en een mooie broekenactie want voor alle Horka en RedHorse broeken geldt: 2e rijbroek voor maar €1! 

Scroll naar top
Manege 't Hoogt draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders