fbpx

Maak jij het mogelijk om deze nostalgische lampen weer aan de gevel te krijgen?

Op bovenstaande foto uit, we denken, 1988 zien jullie de voorkant van de manege. De letters ‘t Hoogt waren lichtbakken en op de plek van Leeuw Bier kwam later MANEGE te staan.

Wanneer je in de avond vanaf het Tuincentrum Overvecht over de ringweg richting Maarssen reed dan keek je even opzij en kon je aan de lampen zien of je nog een biertje bij Bert kon gaan drinken. Manege ‘t Hoogt is een begrip in Utrecht en de lampen ook.

Helaas kwam in 2013 een einde aan het bestaan van deze lampen en werden ze vervangen door een doek. Nu, in 2021, is er een mooie actie opgezet door mensen die Manege ‘t Hoogt al sinds de jaren ’80 een warm hart toedragen. De manege is de laatste tijd mooi opgeknapt en nu willen zij heel graag de lampen ook weer terug zien.

Dit soort ‘extra’s’ zitten er financieel na de grote renovatie helaas niet in, dus deze lieve mensen zijn in actie gekomen en hebben een superscherpe offerte gekregen. Het ophangen, installeren en het snijden van de letters uit folie wordt vrijwillig gedaan en dan blijft er een bedrag voor materialen over van 2000 euro. De initiatiefnemers hopen dat er met een donatie-actie genoeg geld bijeen wordt ingezameld om de manege weer als vanouds op te kunnen laten lichten als een baken van gezelligheid.

Wil jij een steentje bijdragen aan het herstellen van het nostalgische vooraanzicht van Manege ‘t Hoogt? 

Donaties voor de lichten t/m 28 december 2021
We zijn er!!! 100%
Scroll naar top
Manege 't Hoogt draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders