Oefencross - Manege 't Hoogt

Oefencross

Zondag 28 april 2024

Deze oefencross wordt verreden op een geheel afgesloten terrein en er wordt vriendelijk gebouwd, hierdoor is de cross zeker ook geschikt voor minder ervaren combinaties.

Je kan bij de hindernissen kiezen voor een lage of een hogere variant. De hoogtes variëren van 40cm t/m 80cm. Daardoor is het ook leuk om twee rondjes te rijden, dan kan je eerst de lage doen en daarna de hoge. Je mag zelf onderweg kiezen welke je rijdt.

Meer informatie

Je schrijft je in voor twee rondjes, tussen je twee rondjes in start een andere combinatie zodat je even op adem kan komen.

Het is een oefenWEDSTRIJD, dus net als in een officiële cross is hulp van derden (bijvoorbeeld om de waterbak in te komen) NIET toegestaan. Het doel van een oefencross is dat je test hoe goed jij en je paard zijn voorbereid op een echte cross.

Het is geen “laat-ik-dit-ook-maar-eens-proberen-“moment. Hebben jij en je paard/pony nog weinig of geen ervaring met crossen, dan kan je beter eerst een paar lessen nemen.

 

Hoe gaat het inschrijven?

Inschrijven kan met één druk op de knop verderop bij de samenvatting, je gaat na het invullen van je gegevens direct door naar het betalen via iDeal. Je inschrijving is pas compleet als de betaling voldaan is.

Wil je graag bij iemand in de buurt starten omdat je samen komt met de trailer? Geef dit dan aan in het opmerkingenvakje. Latere aanvragen kunnen we helaas niet behandelen.

Bij afmelding voor de inschrijvingssluitingsdatum (20 april 2024) wordt je betaalde startgeld omgezet naar een tegoed waarmee je op afspraak gebruik kunt maken van het crossterrein. Dit is geldig t/m 31 oktober 2024. Bij afmelding na de sluitingsdatum wordt het inschrijfgeld niet gerestitueerd noch omgezet in terreingebruik-tegoed.

De startlijst wordt in de week vooraf gepubliceerd hier op deze pagina, een dag vooraf komt er nog een definitieve lijst.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Oefencross 28 april 2024

  • geen winstpunten
  • afgesloten terrein en vriendelijk gebouwd
  • Twee rondjes €30,-
  • losrijden op zandbodem
  • cross op grasbodem
  • mogelijkheid tot longeren vooraf   

Heb je een vraag?

vul onderstaand formulier in

Wij streven ernaar je e-mail binnen een week te beantwoorden.

Scroll naar top
Manege 't Hoogt draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders