fbpx

Oefencross

Zondag 11 september 2022

Deze oefencross wordt verreden op een geheel afgesloten terrein en er wordt vriendelijk gebouwd, hierdoor is de cross zeker ook geschikt voor minder ervaren combinaties.

Je kan bij de hindernissen kiezen voor een lage of een hogere variant. De hoogtes variëren van 40cm t/m 80cm. Daardoor is het ook leuk om twee rondjes te rijden, dan kan je eerst de lage doen en daarna de hoge. Je mag zelf onderweg kiezen welke je rijdt.

Meer informatie

Eén rondje kost €12,50,- en het twee rondjes €17,50. Bij opgave kies je voor 1 of 2 rondjes, op de dag zelf kan je NIET meer bijschrijven.

Het losrijden zal zich bevinden in de buitenrijbaan met een eb- en vloedbodem. Het crossgedeelte is op gras. Het is mogelijk om je paard even te longeren in onze longeercirkel met eb- en vloedbodem.

De startlijst komt een week vooraf hier op de website te staan.

Hoe gaat het inschrijven?

Inschrijven kan met één druk op de knop verderop bij de samenvatting, je gaat na het invullen van je gegevens direct door naar het betalen via iDeal. Je inschrijving is pas compleet als de betaling voldaan is.

Wil je graag bij iemand in de buurt starten omdat je samen komt met de trailer? Geef dit dan aan in het opmerkingenvakje. Latere aanvragen kunnen we helaas niet behandelen.

Bij afmelding voor de inschrijvingssluitingsdatum wordt je betaalde startgeld omgezet naar een tegoed waarmee je op afspraak gebruik kunt maken van het crossterrein. Dit is geldig t/m 30 september 2022. Bij afmelding na de sluitingsdatum wordt het inschrijfgeld niet gerestitueerd noch omgezet in terreingebruik-tegoed.

De sluitingsdatum is 6 september 2022 om 12:00. De startlijst wordt op 7 september gepubliceerd op onze site en op onze FB-pagina. Op 10 september zal er nog een definitieve startlijst komen.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Oefencross

  • geen winstpunten
  • afgesloten terrein en vriendelijk gebouwd
  • één rondje €12,50 en een twee rondjes €17,50 
  • op de dag zelf kan je niet meer bijschrijven
  • losrijden op zandbodem
  • cross op grasbodem
  • mogelijkheid tot longeren vooraf   
Inschrijven kan t/m 6 september 2022 12.00 uur.

Heb je een vraag?

vul onderstaand formulier in

Wij streven ernaar je e-mail binnen een week te beantwoorden.

Scroll naar top
Manege 't Hoogt draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches