Ons Team

Beweeg de muis over de foto's

Lizzy de koning

Social Worker & Zitcoach in opleiding

Thijs visscher

Eventing instructeur

milou van der mark

the owners

Onze instructeurs

annemarie ten tije

Horsemanship, dressuurinstructrice t/m Lichte Tour

Merel Schurink

Eventing/crossles

Misha Postma

Per 1 november...

Marian Werner

Oefentherapeut Mensendieck

Jinny Scholte

Diana Kappelle

Anne Mulder

Onze Allround-Stalmedewerkers

Vacature

Vacature(s) Kantine medewerk(st)er(s) bij de leukste manege van Utrecht!

 

Wie zijn wij?

Manege ’t Hoogt is een vier sterren FNRS manege. Sinds anderhalf jaar is de manege in handen van Thijs en Lizzy. Het terrein is grotendeels opgeknapt en de manege groeit volop in activiteiten en klanten, daarom zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. De manege verzorgt zes dagen per week rijlessen voor kinderen en volwassenen, in groepsverband maar ook privélessen zijn mogelijk en op zondag organiseren wij wedstrijden en evenementen.
Naast de rijlessen is er een ruitersportwinkeltje waar wij alles van het merk Horka verkopen. Manege ’t Hoogt heeft zich aangesloten bij Boer en Zorg, want we hopen binnenkort met dagbesteding van start te gaan. De manege ligt op een mooie locatie aan het Noorderpark en is goed bereikbaar vanaf de Ring Maarssen, A27 en A28.

Wie zoeken wij?

Wij zijn eigenlijk niet op zoek naar één persoon, dit kunnen ook twee of drie personen worden… Tijdens de lessen, wedstrijden en evenementen willen wij de bar open hebben en die uren worden onder jullie verdeeld. Wanneer je vrij wilt, regel je dit zoveel mogelijk met elkaar.

Door de week is de bar (en winkel) open van 15 uur tot 23 uur en in de weekenden overdag. Bij evenementen/arrangementen kan het ook voorkomen dat er op zaterdagavond en/of zondagavond gewerkt wordt.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Klanten voorzien van een drankje; we hebben een mooi koffiezetapparaat waar je o.a. zelf de cappuccino mee maakt, maar ook smoothies zijn hier erg in trek.
  • Tosti’s en friet maken, ook ben je handig genoeg in de keuken om een daghap voor meerdere personen te koken (menu in overleg).
  • Schoonmaken en schoonmaken; de bar, kantine en keuken moeten altijd schoon en fris zijn net als de koelkasten, frituurpannen etc. Er is in het schoonmaakhok ook een wasmachine waar je de keuken-was doet. De hal en entree vallen ook onder jouw zorg, jij zorgt voor een mooie ontvangst!
  • Het sanitair valt onder jouw hoede, want iedereen die zo’n lekker kopje koffie bij je komt drinken wil ook naar een schoon toilet kunnen.
  • Kleine administratieve handelingen zoals het inschrijven van nieuwe leden en welkomst-tasjes maken.
  • In de zomer staat het terras waar je dan ook goed voor zorgt.
  • Ook ben je aanspreekpunt voor het winkeltje, deze zit aan de kantine vast. Je zorgt ervoor dat alles goed geprijsd is en het er uitnodigend uit ziet.

Het is een leuke zelfstandige functie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Hierdoor is aantoonbare ervaring met horeca wel een vereiste. Het zou mooi zijn als je wat weet van ruitersportartikelen en/of het werken in een winkel.

Diploma’s zijn niet nodig dus studenten nodigen wij ook graag uit om te solliciteren.

 

Wat bieden wij?

Een sfeervolle werkplek daar de kantine  en de nostalgische bar al tientallen jaren aanwezig zijn. Wij werken met een klein team en maximaal 8 vaste ruiters in de groepsles. We hebben een fijne klantenkring, omdat wij kleinschalig zijn kennen de mensen elkaar. Het sanitair is afgelopen zomer geheel vernieuwd, waardoor alles fijn schoon  te maken en te houden is. Wij werken met aftekenlijsten, waardoor de werkzaamheden overzichtelijk zijn.

Het salaris is marktconform en de uren worden in onderling overleg vastgesteld.

Hoe kan je solliciteren?

Uiteraard willen wij je CV ontvangen. Omdat je een visitekaartje wordt van onze manege zien wij graag in een filmpje waarin jij jezelf voorstelt en waarom jij een aanvulling voor ons team kan zijn.

Stuur je (link naar) sollicitatiefilmpje en CV voor 25 oktober naar info@manegethoogt.nl

 

Get in touch!

openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

14:30 – 22:30
9:30 – 11:30 & 15:30 – 22:30 
14:30 – 23:30 
9:30 – 11:30 & 15:00 – 22:30 
9:00 – 11:30 & 14:30 – 23:00 
9:00 – 17:30 

Een half uur voor de eerste les gaat de manege open tot een half uur na de laatste les. Wanneer je een privéles buiten deze openingstijden hebt gepland dan gaat ook een half uur voor je les het hek open.

Wanneer het hek dicht is zijn we gesloten.

Location

Manege ’t Hoogt
Gageldijk 104a
3566 MH, Utrecht

Details

+31652200715
info@manegethoogt.nl

kvknr. 65372980
NL56 RABO 0169 2647 26