fbpx

Teamuitje bij 't Hoogt

Kom met je team naar Manege ‘t Hoogt en werk samen met onze paarden aan een betere communicatie. Paarden spiegelen direct op wat zij ervaren, zonder vooroordelen. Dat zien en ervaren werpt zijn vruchten af in onderlinge communicatie binnen het team, maar ook naar buiten toe richting klanten, leerlingen en anderen. Een unieke ervaring die je kan combineren met een heerlijke lunch. 

Je wordt ontvangen met koffie of thee met een echt Utrechts Domtorentje van banketbakkerij Theo Blom. Er is een theorie gedeelte waarin we het e.e.a. uitleggen over paarden waarna we in de praktijk aan de slag gaan. De duur hangt ook van de grootte van de groep af, reken op zo’n 3 uur. 

We hanteren een minimum van 8 personen, dus ook met een klein team kan je bij ons terecht. Bij het minimum van 8 personen zonder lunch etc. is de prijs €62,50 per persoon (incl. BTW). Lees hieronder verder over de mogelijkheden en vraag dan een offerte op maat aan.

Trek stevige schoenen of laarzen aan, ‘s zomers zijn ballerina’s, sandalen of slippers niet toegestaan bij ons in de stal en rondom de paarden i.v.m. veiligheid. Bij mooi weer gaan we lekker naar buiten!

Lunchmogelijkheden

De lunch wordt verzorgd door deelnemers van onze dagbesteding. De prijzen zijn per persoon en incl. BTW.

Lunchbuffet met soep €12,50

Broodjes (incl. koffie, thee, melk, jus d’orange)

  • Basic broodje €5,-
  • 12 uurtje € 7,50
  • Luxe vis € 11,50
  • Luxe vlees € 11,50
  • Luxe vega € 10,50
Het is mogelijk om binnen een groep verschillende broodjes te kiezen. In de offerte op maat krijg je meer informatie. Eén week vooraf geef je het definitieve aantal aan ons door.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Vermeld in je aanvraag de datum die je zou willen reserveren (doordeweekse dag) het aantal personen en welke lunch de voorkeur naar uit gaat. We sturen u binnen een week een offerte toe.

Scroll naar top
Manege 't Hoogt draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches