Zitles met Joker - Manege 't Hoogt

Zitles met Joker the Horse Simulator

Joker is een horse simulator waar je als ruiter samen met onze zitcoach aan je houding en zit kan werken! Joker compenseert niet; wanneer je scheef zit leer je jezelf in balans te zetten. Bewegingen kan je oefenen en herhalen, zonder dat je rekening hoeft te houden met een levend dier.

De lessen met Joker worden verzorgd door Mirjam en/of Lizzy, zij zijn HBO opgeleid tot Zitcoach en gespecialiseerd in ‘houding en zit’.

Joker is eigenlijk een zadel wat op een constructie met springveren wordt gelegd. Je mag natuurlijk ook je eigen zadel op Joker leggen, we kijken ter plekke of dat goed genoeg ligt om met jouw vragen aan de slag te gaan. Wij hebben er een veelzijdigheidszadel op liggen waar we heel veel bewegingen mee kunnen oefenen.

Een privéles op Joker duurt een half uur en kost op onze locatie € 50,- incl. btw.

Op Joker heb je gewoon je rijkleding aan en een cap op.

Onze Joker draagt ruiters tot 90kg.

Joker op locatie

Joker wordt ook veel gevraagd op locatie. Het tarief voor Joker met mij als zitcoach erbij is voor locaties binnen 30km van Manege ‘T Hoogt vandaan €75,- incl. btw per uur voor minimaal 3 uur incl. reiskosten en reistijd. Dan kan ik 1 op 1 een half uur werken met een ruiter op Joker. Eventueel kan er daarna ook worden gereden om direct het geoefende toe te passen. (voor een half uur les op je eigen paard na Joker rekenen we €37,50 incl. btw per half uur)

Voor andere locaties graag het formulier invullen dan maak ik een tarief op maat.

Wil je Joker met mij in een stand op je evenement om je bezoekers een korte Joker ervaring te geven? Voor één dag reken ik €500,- excl. btw op max. 50km van Utrecht af. 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in.

Scroll naar top
Manege 't Hoogt draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders