fbpx

Zitles met Joker the Horse Simulator

Joker is een horse simulator waar je als ruiter met je houding en zit aan de slag kan! Joker compenseert niet, wanneer je scheef zit leer je jezelf in balans te zetten. Daarbij kan Joker ook bewegen als jij de juiste beweging maakt. 

De lessen met Joker worden verzorgd door Mirjam en/of Lizzy, zij zijn naast instructrice ook HBO Zitcoach en gespecialiseerd in ‘houding en zit’.

Een privéles op Joker duurt een half uur en kost € 50,-

Op Joker heb je rijkleding aan en een cap op.

Onze Joker draagt ruiters tot 90kg.

Joker op locatie

Joker wordt ook veel gevraagd op locatie. Het tarief voor Joker met mij als zitcoach erbij is voor locaties binnen 30km van Manege ‘T Hoogt vandaan €75,- per uur voor minimaal 3 uur incl. reiskosten en reistijd. Dan kan ik 1 op 1 een half uur werken met een ruiter op Joker. Eventueel kan er daarna ook worden gereden om direct het geoefende toe te passen.

Voor andere locaties graag het formulier invullen dan maak ik een tarief op maat.

Wil je Joker met mij in een stand op je evenement om je bezoekers een korte Joker ervaring te geven? Voor een hele dag reken ik €500,- op max. 50km van Utrecht af. 

Joker huren

Ben je een collega instructeur en wil je Joker huren? Dat kan voor €250,- per week (incl. BTW) excl. vervoer. De week loopt van maandag tot maandag.

Je kan Joker bij mij ophalen, hij past in zijn geheel in een busje of (schone) paardentrailer/vrachtwagentje. Uiteraard kan ik hem ook brengen maar die kosten zijn op aanvraag.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in.

Scroll naar top
Manege 't Hoogt draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders