fbpx

Manege 't Hoogt

Op deze pagina vind je alle informatie over de paardrijlessen bij Manege ‘t Hoogt, scroll naar beneden en kies waar je meer over wil weten.

Persoonlijke aandacht

Wij leren je graag kennen als persoon. In onze groepslessen rijden 8 vaste ruiters en is er één inhaalplek. Je rijdt dus met maximaal 9 ruiters in de rijbaan.

Manegeplan App

Beheer je afspraken on-line in de app. Afzeggen en inhaallessen plan je gemakkelijk wanneer het jou uitkomt. Lessen die 24 uur vooraf afgezegd zijn, mogen binnen het kwartaal worden ingehaald.

Zelfstandigheid

Onze ruiters leren wij de WOW warming up waarin je zelfstandig kan/leert losrijden. Dat geeft de instructeur de gelegenheid ook tijdens de groepsles individuele aandacht te bieden aan de ruiter.

‘Wat een verrassing!!’ Roep ik vrijwel elke keer wanneer ik aankom bij Manege ’t Hoogt. Elke week is er weer een leuk (verrassend) thema voor de lessen, prachtige buitenritten en fantastische paarden. De paarden staan er super bij dankzij de liefdevolle verzorging, het instructieteam heeft veelzijdige kennis en maakt je elke keer weer aan het lachen. Manege ’t Hoogt zorgt dus eigenlijk voor een kleerhangereffect… Je ziet er al gauw uit alsof je met een kleerhanger in je mond hebt geslapen, en dat is FANTASTISCH!

Toen ik binnenstapte bij Thijs en Lizzy wist ik al, dit is een heel bijzonder plekje. Een warm onthaal en aandacht voor de ruiter als individu is wat mij steeds weer naar Thijs en Lizzy brengt. De dieren staan er prachtig bij, in een mooie groepshuisvesting. Dressuur, springen, eventing, horsemanship en zitcoaching, buitenritten, het is er allemaal, en meer. In hele korte tijd is hier een prachtige 4* manege neergezet, wat mij betreft inderdaad het fijnste plekje in Utrecht.

Waar wil je van op de hoogte blijven?

De Manege is gegroeid en om de mails te beperken tot jouw interesses hebben we 5 lijsten gemaakt.

Manege 't Hoogt
Paardgeluk, de online manege
Ruitershop 't Hoogt
Zorgmanege 't Hoogt
Eventing
Inschrijven
Uitschrijven
Marketing door
Scroll naar top
Manege 't Hoogt draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders