fbpx

Ponykamp in Gasselte

een vakantie die je nooit zal vergeten

Waarom gaan we ergens anders heen op ponykamp?

Aankomende zomer zal een andere zomer worden door de corona maatregelen. We verwachten dat veel minder mensen op vakantie gaan. 

Onze pony’s en paarden zitten in principe volgeboekt met lessen. Vorig jaar waren ze na de zomer dan ook echt wel moe van het lopen in de lessen en alle extra kampen en activiteiten. Dat kunnen we aankomend jaar voorkomen.

Lizzy en Thijs hebben jaren geleden Jos, de eigenaar van Manege Gasselte, ontmoet en sindsdien goed contact met elkaar. Onze manegebedrijven hebben veel overeenkomsten zoals de sfeer, kleinschaligheid, persoonlijke aandacht voor de mens en het welzijn van de pony’s en paarden is goed geregeld. 
Het grootste verschil zit hem in het feit dat Manege ‘t Hoogt een echte stadsmanege is en Manege Gasselte gelegen is in een prachtige bosrijke omgeving waardoor je bij Manege Gasselte de ultieme buitenrijervaring kan beleven!

Daarom gaan wij dit jaar op kamp naar Manege Gasselte!

Onze pony’s en paarden gaan dus niet mee, zodat thuis de lessen ook door kunnen gaan.

Over Manege Gasselte

Manege Gasselte is gelegen boven op de Hondsrug, aan de rand van het mooie Drentsche esdorpje Gasselte met bijna 1000 inwoners.
De tijd heeft hier, zo het lijkt even stil gestaan. Het Lutkenend, met z’n mooie rietgedekte oude boerderijen en oeroude bomen behoort tot de mooiste straatjes van nostalgisch Drenthe.
Gelegen aan de Drentsche staatsbossen, is Manege Gasselte direct aangesloten op meer als 120 kilometer ruiterpad, waar men zonder kaart of GPS als vreemdeling direct zou verdwalen. Over heel Drenthe ligt zelfs meer als 1000 km. ruiterpad, wat ook weer makkelijk aangesloten bereikbaar is via het ruiterpadnetwerk rondom Manege Gasselte.
Het zijn de heidevelden, de bossen, de vennetjes, de zandverstuivingen en de onmetelijke stilte die dit gebied zo uniek maken. Uren  kan men hier dwalen zonder stad, fabriek of dorp tegen te komen.

Manege Gasselte is een echt familiebedrijf , waar sfeer, welzijn , kwaliteit, vriendschap en respect hoog in het vaandel staan.
Opgericht in  1979 en vanaf 1987 op deze locatie,  heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkelt tot een veelzijdig hippisch centrum waar praktisch alle takken van paardensport samenkomen.
De Federatie van Nederlandse Rijscholen beoordeelt Manege Gasselte met 4 sterren.

wat gaan we doen?

Drouwenerzand pretpark

waterpret

Voor wie is dit kamp?

Dit kamp is voor iedereen in de leeftijd van 8 t/m 17 jaar.

Hoeveel plekken zijn er?

Er kunnen 30 kids/jeugdigen mee!

Wanneer is het?

We vertrekken met een touringcarbus vanaf Manege ‘t Hoogt op zondag 22 augustus om 11 uur. Op zaterdag 28 augustus komen we rond 12 uur weer aan op de manege!

Wat kost het?

Het ponykamp kost 370 euro, waarvan 80 euro aanbetaling.

Het vervoer schatten wij in op max. 30 euro.

Wanneer het ponykamp wegens coronamaatregelen niet door kan gaan, ontvang je het gehele bedrag (incl. aanbetaling) terug.

Hoe schrijf ik mij in?

Het inschrijfformulier vind je hier:

Het formulier kunt u via de post sturen naar:

Manege Gasselte
Lutkenend 19 a
9462PN Gasselte

of via e-mail aan info@manege-gasselte.nl

U krijgt dan van Manege Gasselte per ommegaande een bevestiging.

Voor inlichtingen kunt u terecht bij Jos 0599-564881.

De aanbetaling bij het inschrijven (80 euro) o.v.v. naam ruiter mag naar NL06 INGB 0654 5927 72  – MANEGE GASSELTE.

wat neem ik mee?

Scroll naar top
Manege 't Hoogt draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches