fbpx

Ponykamp bij Manege 't Hoogt

vakantie op de manege

Het herfst dagkamp

Bij het dagkamp doen we eigenlijk soortgelijke activiteiten alleen dan geen avondspellen en blijf je niet slapen. Tussen de middag eten we een broodmaaltijd en ‘s avonds eet je weer thuis.

Op het dagkamp ga je één keer rijden (vanaf Bixie niveau, Star niveau heeft een aangepast programma) en hangen de activiteiten af van het weer. Bij mooi weer gaan we natuurlijk de welbekende bosbingo spelen en bij slecht weer komen de creatieve activiteiten aan bod. 

  • Het is niet mogelijk om per dag te boeken.
  • De inschrijving is persoonsgebonden en dagen kunnen niet worden gedeeld met een ander kind.
  • Max ruitergewicht van 65kg, het is immers ‘pony’kamp.
  • Bij een afmelding tot 1 oktober wordt het betaalde kampgeld omgezet is lestegoed, op of na 1 oktober is het niet meer mogelijk om kosteloos af te melden. 

Pony slaapkamp

Op ponykamp ga je minimaal twee keer per dag een activiteit met pony’s doen. Eén keer ga je so wie so ‘ gewoon’ rijden en daarnaast ga je ponyspelletjes doen, voltige, horsemanship, mennen, buitenrit en allerlei andere leuke dingen op of naast je pony.

Dagelijks wordt er een indeling gemaakt en bij ons op de manege rijd je op verschillende pony’s. Je hebt dus niet de hele week een vaste pony.

De groepen worden ingedeeld op niveau en natuurlijk mag je bij je vriend of vriendinnetje in de groep als dat kan.

Je hoeft dus nog geen rij-ervaring te hebben om bij ons op ponykamp te komen. Beginners en natuurlijk ook kids die bij andere maneges rijden zijn van harte welkom!

wat gaan we nog meer doen?

Slapen enzo...

De hele week slaap je ook bij ons op de manege in grote legertenten. Er passen wel 15 luchtbedden in één tent dus dat is reuzegezellig! En er is een plekje in de tent voor de leiding. Er kunnen maximaal 30 kinderen bij ons op kamp.

Vind je slapen bij ons nog een beetje te spannend? Dan hebben we aan het einde van de zomer ook een dagkamp waar je je voor in kan schrijven. Deze informatie lees je verderop.

We eten tussen de middag een warme maaltijd. Dit is bijvoorbeeld een keer pasta, aardappels/groenten/vlees en barbecuen hoort er ook bij. Barbecuen doen we wel in de avond.

Daarbij bieden we natuurlijk ook fruit aan, want gezond eten is belangrijk om de week fit en energiek door te komen!

 

Bekijk de fotogalerij voor een sfeerimpressie

Verdere informatie slaapkamp

wat neem ik mee naar het slaapkamp?

Mobiele telefoons, tablets en andere electronica laat je thuis. De kids bellen halverwege de week naar huis. 

Wij maken deze week foto’s en een kampvideo die wij online zullen plaatsen.

Scroll naar top
Manege 't Hoogt draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches