fbpx

Vier je kinderfeestje bij Manege ‘t Hoogt!

De kinderfeestjes organiseren wij op zaterdagmiddag en duren ongeveer 2,5 uur. We beginnen om 14:30 uur met een rondleiding en hoefijzer versieren

Daarna ga je een pony poetsen en opzadelen en om beurten een ritje in de rijbaan te gaan maken.

Na het rijden zadelen we de pony’s af en brengen we ze naar de paddock. Nadat iedereen z’n handen heeft gewassen gaan we om 16:30 uur tafelfriet met een snack eten!

Bij het feestje zit onbeperkt limonade inbegrepen.

Een kinderfeestje kan met minimaal 8 en maximaal 10 kinderen in de basisschoolleeftijd vanaf 6 jaar

Scroll verder naar beneden voor het reserveren van een feestje.

Prijs en reserveren

Een kinderfeestje is voor minimaal 8 en maximaal 10 kinderen en kost 25 euro per kind. Hier zit ook onbeperkt limonade bij inbegrepen.

Bij het reserveren van een kinderfeestje doe je direct via iDeal een aanbetaling van 50 euro. Het restant wordt aan het einde van het feestje afgerekend bij de bar, dit kan per pin maar ook contant.

Vergeet niet op de uitnodigingen voor het feestje de andere ouders te laten weten dat de kinderen vies kunnen worden! Dus kleding aan die vies mag worden en dichte schoenen of laarzen aan. Slippers, sandalen, ballerina’s en andere modellen open schoenen zijn bij ons in de stal niet toegestaan. Ook niet bij ouders/begeleiders.

Reserveer hieronder de datum en tijd voor het feestje door op de gewenste datum te klikken. Wanneer de link niet meer werkt dan is deze datum bezet.

In augustus komt september t/m december online.

Scroll naar top
Manege 't Hoogt draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders