Kinderfeestje - Manege 't Hoogt

Vier je kinderfeestje bij Manege ‘t Hoogt!

De kinderfeestjes organiseren wij op zaterdagochtend en duren ongeveer 2,5 uur. We beginnen om 10:30 uur met een rondleiding en hoefijzer versieren

Daarna ga je in twee groepjes naar de rijbaan. 
De ene groep begint met een pony poetsen en opzadelen en om beurten een ritje in de rijbaan te gaan maken. De andere groep gaat een waar parcours afleggen met een van onze zeer goed gedresseerde…. stokpaardjes! Uiteraard draaien we deze activiteiten halverwege om!

Na het rijden zadelen we de pony’s af en brengen we ze naar de paddock. Nadat iedereen z’n handen heeft gewassen gaan we om 12:30 uur tafelfriet met een snack eten!

Bij het feestje zit onbeperkt limonade inbegrepen.

Een kinderfeestje kan met minimaal 8 en maximaal 10 kinderen in de basisschoolleeftijd vanaf 6 jaar

Scroll verder naar beneden voor het reserveren van een feestje.

Prijs en reserveren

Een kinderfeestje is voor minimaal 8 en maximaal 10 kinderen en kost 17,50 euro per kind. Hier zit ook onbeperkt limonade bij inbegrepen.

Stuur een mailtje naar info@manegethoogt.nl om te informeren naar de beschikbare zaterdagen. 

Vergeet niet op de uitnodigingen voor het feestje de andere ouders te laten weten dat de kinderen vies kunnen worden! Dus kleding aan die vies mag worden en dichte schoenen of laarzen aan. Slippers, sandalen, ballerina’s en andere modellen open schoenen zijn bij ons in de stal niet toegestaan. Ook niet bij ouders/begeleiders

Scroll naar top
Manege 't Hoogt draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders