Lidmaatschap KNHS - Manege 't Hoogt

Lidmaatschap KNHS

Ons ruitersportcentrum is aangesloten bij de FNRS, de Federatie voor Nederlandse Ruitersportcentra. Samen met de sportbond KNHS, de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie wordt er alles aan gedaan om de paardensport in Nederland zo goed mogelijk te organiseren. Daarbij hebben zij de taken als volgt verdeeld, de KNHS heeft de zorg over alle paardensporters en de FNRS heeft als pijlers belangenbehartiging, brancheontwikkeling en dienstverlening voor hippische ondernemers.

Wanneer je bij ons komt rijden melden wij je aan bij de KNHS als paardensporter.

Wanneer wij de aanmelding hebben verzonden ontvang je een factuur voor de bondsafdracht. Als lid van de KNHS en FNRS krijg je een ruiterpaspoort. Dit is een officieel, persoonsgebonden en landelijk erkend document voor ruiters. Via het ruiterpaspoort ben je lid van de KNHS en heb je toegang tot alle opleidingen die je op FNRS-ruitersportcentra gegeven worden.

Voordelen:

  • Het KNHS ruiterpaspoort is voor ruiters die rijden op een FNRS ruitersportcentrum of een KNHS vereniging. Ruitersportcentra die zijn aangesloten bij de FNRS en KNHS voldoen aan de meest actuele eisen op het gebied veiligheid, instructie, dierenwelzijn en verzekeringen.
  • Met het ruiterpaspoort ben je automatisch lid van de KNHS en profteer je van alle voordelen van het lidmaatschap. Zo ontvang je vier keer per jaar het mooiste paardenmagazine van Nederland: Paard & Sport. Kinderen onder de 12 jaar ontvangen Bixie & Friends.
  • Het ruiterpaspoort geeft exclusief toegang tot alle officiële opleidingen van de KNHS die gegeven worden op FNRS ruitersportcentra en KNHS verenigingen.
  • Met je ruiterpaspoort kun je meedoen aan de populaire F-proeven en proevendagen.
  • Exclusief voor jou heeft de KNHS allerlei leuke voordelen en kortingen op bijvoorbeeld evenementen en paardensportproducten zoals kleding en harnachement.

Voor meer informatie:

Scroll naar top
Manege 't Hoogt draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders