fbpx

Ruiteropleiding

Wij bieden de ruiteropleiding van de KNHS/FNRS aan. Je voortgang kan worden bijgehouden door het rijden van proeven. Dit wordt bijgehouden in je ruiterpaspoort. Maandelijks is er bij ons een proevendag die wij organiseren in wedstrijdverband.

Ruiters met een eigen pony of paard kunnen bij ons lid worden en een startkaart aanvragen waarmee zij KNHS wedstrijden kunnen rijden. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst met je een eigen pony of paard deel te nemen aan de FNRS proeven.

Persoonlijke aandacht

Wij leren je graag kennen als persoon. In onze groepslessen rijden 8 vaste ruiters en is er één inhaalplek. Je rijdt dus met maximaal 9 ruiters in de rijbaan.

Manegeplan App

Beheer je afspraken on-line in de app. Afzeggen en inhaallessen plan je gemakkelijk wanneer het jou uitkomt. Lessen die 24 uur vooraf afgezegd zijn, mogen binnen het kwartaal worden ingehaald.

Zelfwerkschema

Onze ruiters leren wij de WOW warming up waarin je zelfstandig kan losrijden. Dat geeft de instructeur de gelegenheid ook tijdens de groepsles individuele aandacht te bieden aan de ruiter.

‘Wat een verrassing!!’ Roep ik vrijwel elke keer wanneer ik aankom bij Manege ’t Hoogt. Elke week is er weer een leuk (verrassend) thema voor de lessen, prachtige buitenritten en fantastische paarden. De paarden staan er super bij dankzij de liefdevolle verzorging, het instructieteam heeft veelzijdige kennis en maakt je elke keer weer aan het lachen. Manege ’t Hoogt zorgt dus eigenlijk voor een kleerhangereffect… Je ziet er al gauw uit alsof je met een kleerhanger in je mond hebt geslapen, en dat is FANTASTISCH!

Anniek Roodink
Scroll naar top
Manege 't Hoogt draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches